Diensten

Ontwerp

Voor het aanleggen of herindelen van uw tuin heeft u een ontwerp nodig. Hierbij moet worden gedacht aan; De indeling van uw tuin, Een beplantingsplan en kijklijnen. Uiteraard moet u dit overeenstemmen met uw eigen wensen en voorkeuren. De tuin wordt gezien als het verlengstuk van uw huis en daar zal een ontwerp ook altijd op worden aangepast.

Sierbestrating

Sierbestrating

Bij het aanleggen van straatwerk zijn er vele mogelijkheden wat betreft vorm, kleur en grootte. Ook met verschillende hoogtes en stapelelementen kunt u uw straatwerk en tuin een andere uitstraling geven die u wilt. Van modern tot klassiek en van strakke vormen tot juist veel rondingen.

Schuttingen

Schuttingen

In tuinen wordt ook gebruikt gemaakt van schuttingen. Om de grenzen van de tuin aan te geven of om diepte aan uw tuin te geven. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Van hoge tot lage schuttingen. Ook wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van ‘groene’ schuttingen aangekleed met verschillende beplanting. Met verschillende hoogtes, vormen en houtsoorten zijn er bij schuttingen heel veel mogelijkheden.

Vlonders

Vlonders

Bij het aanleggen van vlonders is het belangrijk dat u bedenkt wat voor soort hout u wilt. Dit is belangrijk voor de duurzaamheid van uw vlonder. Daarnaast is het handig te bedenken wat u wilt met de vlonder. Kortom gezegd is het wijs om eerst goed te bedenken wat u wilt. Uiteraard kunnen wij u hiermee helpen en adviseren.

diensten-onderhoud-370x188

Onderhoud

Onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw tuin. Veel beplanting heeft onderhoud nodig om goed tot zijn recht recht te komen. Hierbij is de juiste kennis vereist. In het voorjaar en najaar wordt het meeste onderhoud gedaan. Voor advies en tips kunt u altijd contact met ons opnemen.

Boomverzorging

Bij boomverzorging kunt u denken aan het uitlichten van uw boom, het snoeien van de boom of het kappen van de boom. Bij de verschillende werkzaamheden heeft u weer andere kennis nodig en het nodige om rekening mee te houden. Aan de staat van de boom kan vaak worden gezien of deze nog gezond is en wat er eventueel aan zou moeten gebeuren.